gabykuijf

Gaby Kuijf- Honden training & individuele uitlaatservice

Persoonlijke Animal Design- geboorteblauwdruk van jouw hond

Verbinding, bewustzijn en liefde tussen hond en eigenaar! Door middel van de unieke persoonlijke animal-design handleiding. Speciaal geschreven voor jouw hond, zodat je hem begrijpt en hij 100% zichzelf mag zijn.

Animal Design

Geboorte blauwdruk

Human design voor dieren

animal design chart hond

Wil jij jouw hond beter begrijpen dankzij zijn unieke geboorteblauwdruk?

Animal design biedt hierin heel veel inzicht!
Op het moment dat jouw hond wordt geboren en zes dagen ervoor, ontstaat op basis van de stand van de maan het Animal design van jouw hond!

De unieke blauwdruk van jouw hond is een energetisch systeem, waaruit we kunnen aflezen wie jouw hond is, wat zijn sterke en zwakke punten zijn en hoe jij hem het beste kunt ondersteunen. Zoals je kunt zien in de afbeelding van de hond zie je een energiesysteem op basis van vijf vakjes, met cijfertjes en verbindingen.

Uit deze vakjes, de centrums kunnen wij aflezen, welk energietype jouw hond is. 70% van de honden is een Reflector, maar jouw hond kan ook een Manifestor, Projector of een (manifesting) generator zijn.

De cijfertjes staan voor geactiveerde poorten en de verbindingen of er een kanaal aanwezig is ja of nee. Dit zegt iets over de energie van jouw hond, het leervermogen en over de karakter eigenschappen van een hond.

Dit combineer je altijd met de specifieke ras eigenschappen die bij jouw hond horen.

Ontdek de blauwdruk van jouw hond met Animal Design

Elke hond is uniek vanaf het moment van geboorte. Animal Design onthult de blauwdruk van jouw hond zoals hij werkelijk is, zonder externe invloeden. Het biedt diepgaande inzichten in zijn ware aard.

Het Authentieke Zelf van Jouw Hond
Wie is jouw hond als niemand hem beïnvloedt? Wat is zijn ware ik? Animal Design onthult het. We kijken naar de kern van je hond, hoe hij in essentie is.

Op Maat Gemaakte Training en Opvoeding
Met de kennis van het Animal Design van jouw hond kun je zijn training en opvoeding aanpassen op een manier die het beste bij hem past. 

De Dog-Design Handleiding
Alles wat je moet weten om je hond te begrijpen en effectief met hem om te gaan, vind je in de Dog-Design Handleiding. Wij schrijven het allemaal voor jou uit, zodat je de unieke behoeften en kwaliteiten van je hond volledig begrijpt en kunt benutten.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de ware aard van jouw hond met Animal Design en begin vandaag nog aan een reis van dieper begrip en verbondenheid.

Inhoud en tarieven

Dog-Design Handleiding Basis

27
  • pdf document met uitgebreide uitleg over het energietype
  • Uniek document over het energieprofiel van jouw hond
  • Jouw hond leren begrijpen op een dieper niveau
  • Inclusief tips voor het energietype van jouw hond

Dog-Design Handleiding compleet

57
  • Complete handleiding van het Animal Design profiel van jouw hond
  • Uitgebreid en uniek document persoonlijk geschreven voor jouw hond
  • Energietype- centrums-poorten-kanalen helemaal uitgeschreven
  • Inclusief tips en samenvatting van zijn/haar persoonlijke profiel

De gegevens die ik nodig heb voor het maken van de Dog Design Handleiding van jouw hond

Als je de geboortetijd of zelfs de geboortedatum niet weet, geen zorgen! Er zijn mensen die kunnen helpen door te channelen. Stuur me gewoon een e-mail op info@gabykuijf.nl en we bespreken hoe we die gegevens kunnen achterhalen.

Wat levert de blauwdruk van je hond jou op als eigenaar?

Ontdek en Begrijp Jouw Hond op een Dieper Niveau
Stel je voor dat je jouw hond echt leert kennen, alsof je in zijn ziel kijkt. Dat is precies wat ik met de Dog-Design handleiding aanbiedt. Ik neem je mee op  reis om de unieke kwaliteiten van jouw hond te ontdekken en hoe je deze tot volle bloei kunt laten komen.

Begrijp Zijn Sterktes en Zwaktes
Met Animal Design onthullen we de innerlijke blauwdruk van jouw hond. Je zult niet alleen zijn unieke kwaliteiten ontdekken, maar ook inzicht krijgen in zijn valkuilen en uitdagingen. Dit gaat verder dan standaard training en opvoeding – het is een diepgaand begrip van wie hij werkelijk is.

Een Cruciale Beslissing: Castratie
In de blauwdruk van je hond kun je zelf zien of castratie een goede keuze is. Onze aanpak is gebaseerd op grondig begrip van de individuele behoeften en kenmerken van jouw hond, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Een Sterkere Band
Het begrijpen van de persoonlijkheid van jouw hond zal de band tussen jullie naar een nieuw niveau tillen. Je zult je bewust worden van wat hem drijft, wat hem gelukkig maakt, en hoe je hem kunt ondersteunen in elke fase van zijn leven.

Laat mij je helpen om de magie van jouw hond te onthullen en een band te creëren die onverbrekelijk is.

Animal design- human design voor honden
dog design
Scroll naar boven