gabykuijf

Gaby Kuijf- Honden training & individuele uitlaatservice

Gratis E-book: Animal Design, Hoe werkt het precies?

In dit gratis E-book vertel ik je alles over hoe Animal Design precies werkt en hoe ik dit in de Animal Design handleiding voor jouw hond uitwerk! 

Inzicht in hoe Animal Design werkt

Uitleg van de chart

Uitleg over de energietypes

Waarom is dit gratis e-book zo waardevol?

In mijn gratis e-book, geef ik echt mega veel informatie en waarde weg. 

Als jij dit e-book hebt gelezen, begrijp jij wat er met Animal Design allemaal mogelijk is en hoe ik aan de hand van de chart van jouw hond zijn unieke persoonlijkheid kan uitschrijven in de Dog-Design Handleiding. 

Je begrijpt wat Animal Design precies is, hoe het is ontstaan en wie dit bijzondere systeem in deze wereld heeft gebracht. 

”Na het lezen van mijn gratis mini e-book, begrijp jij wat Animal Design inhoudt en wat je allemaal uit de chart van een hond kunt halen.”

Gratis e-book

Animal Design, Wat is het precies?

'Dat je weet waar bepaald gedrag vandaan komt en wat je ermee kan'

Review Dog-Design Handleiding
”Voor het eerst een handleiding ontvangen over onze hond. Wat was ik verrast hiermee! Onze pup is pas 14 weken en er staan zoveel raakvlakken in. Super om te weten dat je gevoel klopt bij bepaald gedrag en dat je weet waar het vandaan komt en wat je ermee kan. Geen hond is hetzelfde, je moet elkaar goed leren kennen en dit geeft een heel erg leuke inkijk in je hond! Echt een aanrader voor elke hondeigenaar, ook al heb je ervaring en meerdere honden.”

Wat leer ik hiervan?

Animal Design is een complex systeem om te begrijpen, maar in mijn e-book wordt het glashelder!

Na het lezen van dit e-book begrijp je wat Animal Design is, wat energietypes zijn, de betekenis van gedefinieerde of ongedefinieerde centra, wat poorten en kanalen zijn, en wanneer een poort of gate geactiveerd is of wanneer twee poorten een kanaal vormen.

Besluit je na het lezen van dit e-book de Dog-Design handleiding voor jouw hond aan te schaffen, dan ben je direct vertrouwd met alle termen en benamingen!

In het E-book vertel ik je alles over hoe Animal Design ontstaan is, hoe het aflezen van een chart werkt en wat de termen en benamingen zijn.

Nee, in het e-book vertel ik je de basis en hoe je het Animal design kunt gebruiken. Als je inhoudelijke informatie wilt over Animal Design raad ik je aan de Dog-Design handleiding aan te schaffen voor jouw hond.

Het e-book is mijn gratis weggever, je hoeft er niet voor te betalen.

Scroll naar boven