gabykuijf

Gaby Kuijf- Honden training & individuele uitlaatservice

hondenuitlaatservice met speelweide

Hondenuitlaatservice in Haarlem-Noord

Hondenuitlaatservice

omheinde speelweide

Haarlem- Noord

” Verrijkende, verbindende en veilige wandeling voor uw hond, waarin de behoeftes en welzijn van uw hond centraal staan”

Hondenuitlaatservice in Haarlem-Noord

Gun je trouwe viervoeter een unieke wandelervaring met mijn  hondenuitlaatservice op onze omheinde speelweide. Bij mij staat persoonlijke aandacht centraal.  Interactieve groepswandelingen die aansluiten op de behoeften en persoonlijkheid van jouw hond.

Met mijn hondenuitlaatservice staat jouw hond echt centraal. Veiligheid is hierbij van groot belang. Tegelijkertijd neem ik de tijd om jouw hond te trainen en te begeleiden. Als gediplomeerd hondenactiviteiten coach met meer dan 11 jaar ervaring met mijn uitlaatservice, bied ik niet alleen veilige maar ook verrijkende wandelingen aan. Kies voor een persoonlijke benadering en geef jouw hond de aandacht en zorg die het verdien

hondenuitlaatservice haarlem

Wat biedt ik uw hond tijdens de wandeling:

Veilige interacties:
Ik sta voor veilige interacties tijdens de wandelingen, rekening houdend met de persoonlijkheid en het gedrag van elke hond.

Verrijking:
Mijn wandelingen bieden niet alleen lichaamsbeweging, maar ook geestelijke verrijking door de diversiteit aan geuren, geluiden.

Diepgaande kennis van hondentaal:
Met meer dan 10 jaar ervaring heb ik een diepgaande kennis van de hondentaal ontwikkeld, waardoor ik effectief kan communiceren en inspelen op de individuele behoeften van uw hond.

Tarieven

Hondenuitlaatservice op omheinde speelweide

20,00
  • wandeling van 60 minuten op onze speelweide
  • Regio Haarlem Noord
  • Op basis van abonnement 45 weken
  • Minimaal 1x per week mee
  • uw hond is sociaal naar mens en dier

Wat mijn klanten zeggen:

“Gaby is een geweldige dame die al vele jaren met veel plezier en enthousiasme onze hond uitlaat. Zij is een van de weinigen die onze hond echt begrijpt en weet wat ze nodig heeft.”
– Diana Martorino – 

Gaby Kuijf als honden professional

Ik beschouw de hondentaal als mijn tweede natuur. Een bewegend oor, een kwispelende staart of gewoon de energie van een hond helpt me te begrijpen wat ze zeggen en bedoelen. Tien jaar lang heb ik mijn dagen doorgebracht in groepen honden, en het was in die omgeving dat ik ontdekte dat mijn intuïtieve gaven, gecombineerd met kennis over honden en het Animal Design, voelden als mijn roeping.

In mijn bedrijf kan ik al mijn passie en enthousiasme kwijt. Schrijven, omgaan met honden, werken met kinderen en het coachen van zowel hond als eigenaar zijn mijn drijfveren. Ik bied coaching aan voor hond en eigenaar, training aan huis en een individuele/groeps uitlaatservice. Mijn doel is om een brug te slaan tussen mens en hond, zodat ze samen kunnen groeien en bloeien in harmonie.

Wil je de band met je hond verdiepen, gedragsproblemen aanpakken of gewoon genieten van een verrijkende wandeling? Neem dan contact met mij op. Bij mij staat de harmonie tussen mens en hond centraal, en ik kijk ernaar uit om je te helpen op deze reis van begrip en verbinding.

ik zoek een uitlaatservice in haarlem Doggywalker in haarlem
Scroll naar boven