gabykuijf

Gaby Kuijf- Honden training & individuele uitlaatservice

Over mij

Verbinding, bewustzijn en liefde tussen hond en eigenaar! Door middel van positieve training, de persoonlijkheid van jouw hond begrijpen en bewustwording van jouw eigen gedrag, zorgt voor een fijne en stabiele relatie tussen jou en je hond

Dog-Design Handleiding

Coaching van hond en eigenaar 

Kinderen bewust maken over hondentaal

Hondentraining in Haarem en hondenuitlaatservice in haarlem

Gaby Kuijf

Ik ben Gaby Kuijf, moeder van twee stoere jongens, vrouw van Remco en samen met onze Ierse terriër Hunter vormen wij ons gezin.  

Ik ben afgestudeerd Kynologisch honden activiteitencoach en de taal van de honden is wat mij het meest fascineert. Een stem zijn voor hun is dan ook mijn grootste wens, zodat ik hond en eigenaar kan begeleiden in hun dagelijks leven.

Ik coach hond & eigenaar in individuele coaching trajecten voor een gebalanceerd dagelijks leven. Geschikt voor pups, jonge honden en de volwassen hond. 

De individuele behoeften van de hond staan bij mij centraal bied ik verrijkende en uitdagende wandelingen aan op de speelweide of individuele uitlaatservice.

Daarnaast biedt ik Animal Design blauwdrukken aan voor honden. De geboorteblauwdruk van jouw hond, wie is hij? Wat is zijn energietype en wie is jouw hond als hij 100% zichzelf is?

”Mijn auratype is een Manifesting Generator 1/3, emotionele autoriteit, single definition’

WAT MAAKT MIJ, MIJ

Ik ben altijd opzoek naar informatie, ik hou ervan om te leren en toen ik mijn eigen Human Design blauwdruk en die van mijn kinderen heb uitgediept wilde ik ook mijn eigen honden begrijpen, zodat ze net zo zichzelf konden worden als ik zelf door het Human Design.

Ik schreef mij in voor de Animal-Design cursus van Maaike Houter, ik kreeg mijn antwoorden op vragen die ik tijdens mijn carriere heb gehad. Vooral veel waarom vragen? Animal – Design gaf mij antwoord.

Ik zeg altijd, de hondentaal is mijn tweede taal! Ik heb een bewegend oor nodig, een staart die kwispelt of simpelweg de energie van een hond om te begrijpen wat ze zeggen, wat ze bedoelen. al sinds 2013 werk ik met honden en dat doe ik met heel veel plezier en liefde.

Mijn holistische benadering, samenvoegen met het Animal design en mijn kennis over honden voelt als mijn bestemming

In mijn bedrijf kan ik al mijn passie en enthousiasme kwijt. Schrijven, honden, kinderen en coachen van hond en eigenaar. 

Gaby Kuijf- Professionele uitlaatservice en hondentraining in Haarlem

OPLEIDINGEN

Hoe ik jou kan helpen

Ik wil bijdragen aan een bewustere wereld over hondenwelzijn en gedrag voor volwassenen en kinderen. Voor een diepere verbinding tussen eigenaar en hond. En voor de honden, dat ze vooral zichzelf mogen zijn, dat wij mensen mogen en kunnen begrijpen waarom bepaald gedrag nou eenmaal bij jouw hond hoort. Ik heb een enorme passie voor de honden en de taal die zij spreken met het daarbij behorende hondengedrag, ik maak de hondentaal graag begrijpelijk voor mensen en kinderen. 

Met Animal design help ik jou meer inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van jouw hond.
Wil jij ook de unieke dog-design handleiding?

Puppycursus haarlem Hondentraining Hondenuitlaatservice Haarlem noord

Nieuwsbrief

Ik deel al mijn nieuwtjes, acties en weetjes altijd eerst via de nieuwsbrief! 

Wil jij ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Verbinding

Bewustzijn

Liefde

Scroll naar boven