gabykuijf

Gaby Kuijf- Honden training & individuele uitlaatservice

REVIEWS

Wat hondenbaasjes vinden van mijn diensten

‘communicatie naar zowel hond als mens is erg open prettig’

‘neemt de kinderen mee in het ‘geheim’ en weet de kinderen op hun niveau alles te vertellen om de ‘taal’ te kunnen spreken’

‘een aanrader voor iedere hondeneigenaar die zijn hond beter wil leren kennen.’

Heb jij een positieve ervaring met één van mijn diensten?

Heb jij een positieve ervaring met één van mijn diensten, dan vind ik dat natuurlijk fantastisch om te horen!
Je kunt me een berichtje via de e-mail of via Instagram sturen.

Het helpt mij enorm!  

Gaby Kuijf- Professionele uitlaatservice en hondentraining in Haarlem

Wat collega's zeggen

Gaby is al meer dan 10 jaar een zeer gewaardeerde collega. We wisselen graag ideeën uit over onze (uitlaat) honden en cursisten. Of het nu gaat over welzijn of training. Gaby is positief, heeft oog voor detail en is zeer zorgvuldig. En niet geheel onbelangrijk ze is in haar benadering en communicatie naar zowel hond als mens erg open en prettig.

Brenda Botermans
Bijbrenda.nl

Review hondentaal in de klas

In de workshop leren de kinderen het ‘geheim’ van de hondentaal.
Welke signalen geeft een hond en wat betekenen ze? Kinderen leren inschatten hoe een hond zich voelt en of ze de hond kunnen benaderen, aaien of juist afstand moeten houden.
Niet alleen ontstaan hierdoor minder incidenten tussen kinderen en honden, maar neemt het ook angst weg omdat de kinderen leren hoe ze kunnen reageren op een hond. Niet alleen de kinderen in de klas, maar ikzelf als leerkracht, hebben de workshop als zeer prettig en informatief ervaren. Gaby (de trainster) neemt de kinderen mee in het ‘geheim’ en weet de kinderen op hun niveau alles te vertellen om de ‘taal’ te kunnen spreken en kunnen ze nu fijn en veiliger met honden omgaan.

Review
dog-design handleiding

Voor het eerst een handleiding ontvangen over onze hond.
 Wat was ik verrast hiermee! Onze pup is pas 14 weken en er staan zoveel raakvlakken in. Super om te weten dat je gevoel klopt bij bepaald gedrag en dat je weet waar het vandaan komt en wat je ermee kan. Geen hond is hetzelfde, je moet elkaar goed leren kennen en dit geeft een heel erg leuke inkijk in je hond! Echt een aanrader voor elke hondeigenaar, ook al heb je ervaring en meerdere honden. 

Review Dog-Design Handleiding

Ik vind de blauwdruk van mijn hond Fred heel interessant, ik heb mijn hond beter leren kennen in wat zij nodig heeft in haar leven en opleiding. Je kan je hond een betere structuur bieden. Een aanrader voor iedere hondeneigenaar die zijn hond beter wil leren kennen.

Wat mijn collega's zeggen:

“Als ik Gaby zie, zie ik passie voor honden. Hoe zij praat over deze bijzondere dieren en wat zij aan ruime kennis over honden beschikt is een gave opzich. Ze kan als ze kijkt naar de honden niet alleen hun taal lezen maar ook begrijpen waar de honden het over hebben en dat dan mooi verwoorden. Dat betekent ook dat ze snel ziet als er dingen aan de hand zijn onder de honden qua omgang maar ook als een hond pijn heeft en waar de hond dan daadwerkelijk pijn heeft. Zelf heb ik uit ervaring veel situaties mee gemaakt waarbij ze het bij het juiste eind had en veel situaties snel heeft kunnen verhelpen of kunnen voorkomen.”

Esther Broodman
Hondenuitlaatservice De Snuffelclub

Dankbaar voor alle lieve woorden en berichtjes die ik van iedereen mag ontvangen, Blije hondenbaasje door de Dog-design handleiding, blije leerkrachten door mijn lesjes over hondentaal in de klas en de bijzondere woorden van dierbare collega’s in de hondenbranch! 

Erkenning

Duidelijkheid

Begrip

Scroll naar boven