gabykuijf

Gaby Kuijf- Honden training & individuele uitlaatservice

Animal design- Human design voor dieren!

Animal Design, wat is dat nou eigenlijk? Animal Design, is Human Design voor dieren! 
Toen Ra uhu Ru in 1987 het Human Design Systeem via The voice kreeg te horen, was zijn hondje Barley ook in de kamer, en toen kreeg Ra Uhu Ru ook alles te horen over zoogdieren. 

animal design chart hond

Animal Design, wat is dat?

Op het moment dat jouw hond wordt geboren en zes dagen ervoor, ontstaat op basis van de stand van de maan het Animal design van jouw hond!

De unieke blauwdruk van jouw hond is een energetisch systeem, waaruit we kunnen aflezen wie jouw hond is, wat zijn sterke en zwakke punten zijn en hoe jij hem het beste kunt ondersteunen. Zoals je kunt zien in de afbeelding van de hond zie je een energiesysteem op basis van vijf vakjes, met cijfertjes en verbindingen.

Uit deze vakjes, de centrums kunnen wij aflezen, welk energietype jouw hond is. 70% van de honden is een Reflector, maar jouw hond kan ook een Manifestor, Projector of een (manifesting) generator zijn.

De cijfertjes staan voor geactiveerde poorten en de verbindingen of er een kanaal aanwezig is ja of nee. Dit zegt iets over de energie van jouw hond, het leervermogen en over de karakter eigenschappen van een hond.

Dit combineer je altijd met de specifieke ras eigenschappen die bij jouw hond horen.

Wat kan Animal Design voor mijn hond betekenen?

Als jij de persoonlijke handleiding van jouw hond hebt ontvangen, kun je begrijpen waarom jouw hond bepaalde gedragingen vertoont.

Het kan je duidelijkheid en inzicht geven, maar ook een vorm van rust.
Je zult begrijpen waarom jouw hond bepaalde dingen doet.

Animal design kan duidelijkheid geven over:

  • Terriotiraal gedrag (Voernijd/beschermingsdrang)
  • Angst (Vuurwerk/geluiden/ natuurlijk instinct)
  • wel/niet castreren of steriliseren
  • welk energietype jouw hond is
  • Of jouw hond goed te trainen is met geluid
  • Kan jouw hond goed alleen blijven
  • Geactiveerde poorten die kunnen verbinden met het Human Design (Mensen)
  • Wel/niet goed kunnen concentreren
  • Waarom jouw hond van zijn enorme vrijheid houdt
  • Is jouw hond altijd lekker zelfstandig?

Animal Design kan je inzicht geven, en veel gedrag verklaren.

Animal Design (Mammalian Design) komt voort uit Human Design. In 1987 kreeg Ra Uhu Ru 8 dagen en nachten lang The voice te horen. Hierin kreeg hij alle informatie door van het Human Design, de energetische blauwdruk van een mens afhankelijk van geboortedag/tijd/plaats/land en de stand van de zon, maan en de planeten i.c.m. Astrologie, het Chakra systeem, de kabbala, de I’Thing, Kwantumfysica, Biochemi en Genetica. Hieruit vormt jouw eigen unieke persoonlijkheid. Barley, de hond van Ra uhu ru, was op het moment van de The voice ook in de buurt en zo ontving hij ook informatie over het Animal Design (Mammalian Design). Het is een een systeem waarmee je kan experimenteren, waar je antwoorden en informatie uit kan halen.

Animal design- human design voor honden

De Animal Design geboorteblauwdruk van jouw hond!

De Dog- Design Handleiding is een uitgebreid verslag van de unieke persoonlijkheid van jouw hond, de unieke blauwdruk, vanaf het moment dat hij of zij geboren is. Om de chart te kunnen maken, heb ik de geboortedatum, geboortetijd, geboortejaar en geboorteland nodig.

Mocht je de geboortedatum of tijd niet weten, dan is er de mogelijkheid om dit te laten uitpendelen. Ik heb een mooie samenwerking met een ondernemer die hierin gespecialiseerd is. (Ik geloof hierin, als jij er ook in geloofd en jij wilt de gependelde geboortedatum van je hond ook graag weten. Klik dan hier

In de handleiding voeg ik alle informatie van de chart samen, het energietype, de centrums, poorten en eventuele kanalen.

Hieruit vormt zich een bijzondere handleiding van jouw hond, 12 tot 14 pagina’s met uitleg over jouw hond met tips hoe je jouw hond het beste kunt begeleiden.

Ik geloof in een diepere verbinding tussen hond & eigenaar en sta dus alleen achter samenwerking
en positieve benadering van honden en alle andere dier

Download gratis E-book

In mijn e-book over animal design, leg ik uit wat alle vakjes, vierkantjes en cijfertjes precies inhouden. 

Wil jij meer weten over Animal Design- Download mijn gratis E-book!

Scroll naar boven